Economisește bani la tratamentele de înfrumusețare

Categorie: Pe scurt

Doriți să începeți să economisiți imediat? Una dintre întrebările care frământă numeroase familii este cum să economisească bani (în limba suedeză „pengar) în fiecare lună și să cheltuiască mai puțin, pentru a avea o rezervă de urgență și un cont de economii pentru viitor pe care să-l folosească după bunul plac sau pentru a investi într-un business.


De multe ori ne concentrăm asupra unui salariu mai mare, a venitului lunar. Bineînțeles că economisirea doar dintr-un salariu mai mare se poate dovedi doar un vis greu de atins, chiar și pentru cei ce câștigă binișor din munca lor. Pe de altă parte, se poate câștiga foarte mult pur și simplu punând în aplicare câteva măsuri simple, care vă permit să puneți deoparte câteva mii de euro pe parcursul unui an. Este vorba despre organizarea și optimizarea diferitelor cheltuieli pe care le realizați. Iată câteva măsuri simple de economisire la care poate nu v-ați gândit:

Renunță la abonamentul de la sală. Este adevărat că mergând la sală interacționezi cu diferite persoane, te relaxezi, mai schimbi o vorbă și te motivezi altfel. Dar de ce să nu faci lucrul acesta acasă împreună cu 2-3 prietene? Mai ales dacă locuiești la casă, sigur deții un spațiu numai bun pentru amenajarea unei mici săli de sport. Cheltuielile se vor amortiza într-un an, iar voi împreună veți economisi bani pentru orice altceva.

Amenajează un spa la tine acasă. Fără sănătate și o formă fizică perfectă e destul de dificil să răzbați în zilele noastre. Programul prelungit la lucru, statul la birou în fața calculatorului, mult timp petrecut în trafic din cauza aglomerației necesită un program de odihnă și relaxare pe măsură. Dacă ai fost la un centru Spa și ți-ai propus să mai mergi, dar pur și simplu ți se pare prea scump, nu trebuie să renunți. Vă propunem să vă amenajați propria baie pentru a avea un mini-spa la îndemână. Alege câteva elemente naturale pentru decorarea băii, ca de exemplu, plante și pietre decorative. Pentru baia propriu-zisă poți utiliza coji de portocală sau câteva picături din uleiul esențial favorit în apa pentru baie și bețișoare parfumate pentru un ambient perfect. Uleiul de lavandă și de mosc sunt recomandate pentru relaxare iar aromele de citrice contribuie la înviorare. Alege muzica preferată, închide telefonul și lasă prosoapele la încălzit pe calorifer. Vei avea nevoie de o mănușă pentru exfoliere și masaj și de prosoape de calitate foarte pufoase. Dacă ai dureri frecvente de cap, dizolvă niște sare în apa de baie, și potrivește apa astfel încât să nu fie prea fierbinte. Consumă un ceai de plante ușor. În completare, alege câteva rețete de măști și tratamente corporale naturiste pentru înfrumusețare și vei atinge două obiective foarte importante: vei fi relaxată și mai frumoasă, iar cheltuielile vor fi pe sfert. În plus, vei câștiga timp prețios.

Apelează la serviciile unui maseur profesionist la domiciliu. Dacă mergi la un centru de masaj, cu siguranță prețurile ți se vor părea piperate. Dar dacă găsești un maseur profesionist lângă domiciliul tău, vei fi mai câștigat. În primul rând, vei economisi bani și în al doilea rând, masajul urmat de odihnă va fi mult mai eficient. În caz că ai nevoie de masaj medical și nu dispui de banii necesari, pe site-ul lanme.se, un site foarte bun de comparație a împrumuturilor, vei găsi câteva tipuri de credite rapide, potrivite pentru necesități de acest gen.

Pentru viitor, realizează o repartiție strictă a veniturilor în 4 părți: una pentru cheltuieli vitale, una pentru cheltuieli personale, una pentru economisire și una pentru fondul de urgență.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu