Cum alegeti cele mai bune servicii funerare in cazul decesului unui apropiat

Categorie: Pe scurt

A devenit obisnuinta ca apartinatorii sa apeleze la o firma de servicii funerare in cazul in care le moare cineva apropiat.

Acest demers este sinonim cu derogarea de responsabilitati si cu simplificarea durerii, fiindca pe oriunde ai alerga sa pregatesti terenul pentru inmormantarea decenta si legala, duci cu tine durerea pierderii imense si suferi si mai tare, realizand ca totul s-a sfarsit.

In contractele cu firmele de pompe funebre, oamenii semneaza pentru servicii partiale sau complexe. De pilda vecina mea a murit acasa si familia nu a apelat la firma de pompe funebre decat pentru transport.

In rest, ei s-au ocupat de spalarea trupului neinsufletit, de imbalsamarea rudimentara, de imbracat și de asezatul in sicriu.

Solicitarea unor servicii complexe este ideala fiindca:

-iti da timp sa petreci cu cel pe care nu-l mai vezi decat cele cateva zile dinaintea inmormantarii

-te scuteste de imagini vizuale mai mult decat dureroase, care ti s-ar intipari in minte pentru toata viata

-te scapa de responsabilitati mari si esti sigur ca totul va fi facut ca la carte.

Iata ce criteria sa cauti, sa gasesti firma de servicii funerare perfecta, care va actiona in asa fel, incat tu si restul familiei sa aveti constiinta impacata fata de cel mort:

1. Sa ofere servicii funerare non stop. Programul de lucru non stop al operatorilor de servicii funerare demonstreaza doua lucruri: seriozitatea si disponibilitate. Asta inseamna ca ei sunt pregatiti sa actioneze oricand si sunt in asteptarea solicitarilor voastre. In momentul in care suni dupa ora 21 sau trimiti un e-mail si nu primesti raspuns este o problema, fiindca mortii nu aleg cand mor. Decesul poate surveni in zilele de sarbatoare si la miezul noptii si daca operatorul nu este la post inseamna ca echipa va veni cu intarziere sa preia mortul si sa-l pregatesca si ca nu va face nimic la timp.

2. Sa aiba experienta suficienta, de peste 20 de ani si multi clienti multumiti.

3. Sa dovedeasca empatie fata de oamenii fara posibilitatii financiare, fiindca asta demonstreaza faptul ca nu fac totul numai pentru bani, ci si din omenie. Pe site-ul firmei prezentate mai sus exista informatia conform careia pentru pensionari se ofera pachet complet de servicii gratuit, pe baza cuponului de pensie.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole