Cum ai putea deveni miliardar in dolari anul viitor? Tendinte in lumea tehnologiei

Categorie: Afaceri

Deoarece anul 2014 se apropie de final, e din nou timpul sa aruncam o privire la previziunile pentru 2015.

Ce tehnologii vor avea un succes exploziv in 2015 si vor continua sa creasca pana in 2016, creand miliarde de dolari pentru companiile care servesc in aceste domenii? Iata ce previziuni fac cei mai cunoscuti analisti din domeniu:

1. Companiile vor cumpara polite masive de asigurare impotriva atacurile provocate de kackeri. In 2015, 60% din companii vor fi afectate de hackeri. Companiile de retail vor cheltui de doua ori mai mult pe securitatea calculatorului decat oricand inainte.

2. Ceasurile smart vor castiga teren in fata benzilor de fitness. Vanzarea benzilor de fitness va scadea anul viitor de la 70 de milioane de unitati in 2014 la 68.1 milioane de unitati, in timp ce vanzarea ceasurilor inteligente va creste considerabil.

3. Ceasurile Apple vor domina piata
Dintre toate ceasurile smart de pe piata, previziunile arata ca firma Apple va vinde mai mult ca orice alta firma din acest domeniu in 2015.

4. Orice lucru din viata de zi cu zi va primi un cip si va fi accesbil de pe Internet
In 2015, 4,9 miliarde de gadget-uri inteligente vor fi in uz iar fiecare obiect devine un cip (aparate, sticle pilule, echipamente de fabricare) si pot fi accesate prin Internet, precizeaza atat IDC cat si Gartner.

Sursa: Business Insider

Etichete: ,

Alte articole