Cum a apărut ideea de brazi artificiali, argintii de Crăciun

25 octombrie 2021

Cu siguranță casa ta va ieși în evidență dacă vei alege brazi argintii Crăciunul acesta și în oricare altul, deoarece acești brazi artificiali îi vei putea folosi o perioadă extrem de îndelungată de timp. Dar cum a apărut ideea de brazi argintii de Crăciun? Hai să vedem.

Brazi argintii sunt o alternativă mai strălucitoare la pomii tradiționali verzi de Crăciun. Iată care este povestea brazilor argintii și opțiunile de decorare care să îi pună în evidență.

Istoria brazilor argintii de Crăciun

În tabelul periodic al elementelor chimice, argintul este reprezentat de simbolul „Ag”, care este prescurtarea denumirii latine „argentum”. Natural și rar, argintul a fost considerat un metal prețios timp de secole. În materie de culoare, a fost - și este încă – asociat cu prestigiu și rafinament. În trecut, aspectul strălucitor al argintului îl făcea un material ideal pentru monede. În prezent este încă folosit pentru a crea bijuterii fine. Mai târziu, a devenit utilizat pe scară largă în mediul industrial pentru aspectul său elegant și modern.

Brazii artificiali, argintii de Crăciun au și ei o istorie plină de culoare. Totul a început cu beteală. În secolul al XVII-lea, pomii de Crăciun din Nürnberg, Germania erau împodobiți cu lumânări adevărate. Apoi, fire subțiri de argint au fost folosite pentru a reflecta luminile, potrivit BBC. Cu toate acestea, argintul s-a pătat rapid, ca să nu mai vorbim de faptul că era scump. În cele din urmă, producătorii au experimentat cu alte metale pentru a obține același efect.

Totuși, abia câteva secole mai târziu pomii de Crăciun au fost fabricați din beteală. Potrivit unei povești din The Washington Post, un director de vânzări de jucării s-a inspirat dintr-un copac realizat cu folie de aluminiu. În Crăciunul anului 1959, compania pentru care lucra a început să vândă brazi argintii din ace de aluminiu. De când a început explorarea spațială în acea perioadă, brazii de aluminiu au devenit cunoscuți sub numele de „copaci ai erei spațiale”.

De-a lungul anilor, popularitatea brazilor de aluminiu a scăzut, dar recent ei au revenit, deoarece acum se folosește PVC sau beteală modernă (benzi de plastic cu un finisaj strălucitor) în loc de metale. În zilele noastre, brazii argintii de Crăciun au devenit extrem de căutați. Sunt o piesă uimitoare de decor care nu reușește niciodată să plictisească.

Cum decorezi brazi argintii?

Atât finisajele mate, cât și cele metalice funcționează pe brazi argintii. Acestea se încadrează în multe teme de decorare - de la aspectul vintage la stilurile moderne.

Dacă vrei să orbești, combină mai multe tonuri metalice. Decorează un brad argintiu cu ornamente argintii, aurii sau bronz pentru un afișaj elegant.

Albastrul este o altă nuanță care completează brazi argintii. Amplifică strălucirea cu o beteală generoasă. Decorează în plus cu globuri reflectorizante de Crăciun vopsite în albastru regal.

Un brad argintiu va străluci de unul singur. Dacă spațiul pe care îl decorezi are o mulțime de bibelouri și culori, alege un brad neluminat pentru a echilibra aspectul general. Sau alege un pom de Crăciun iluminat cu lumini slabe și vagi pentru a spori strălucirea betelii.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro