Cine sunt performerii anului 2014?

Categorie: Afaceri

Forbes România organizează pe 23 octombrie 2014 Gala Forbes 500 Business Awards.

Evenimentul va onora spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România. Cu această ocazie, vom dezvălui superlativele mediului de afaceri românesc și vom premia performerii anului 2014.

Anul acesta, Gala Forbes 500 introduce un nou format, premiindu-i nu doar pe cei mai de seamă antreprenori români, ci și cele mai impoartante companii, instituții financiare și consultanți care activează pe piața din România.

Gala Forbes 500 Business Awards va marca și lansarea celui mai spectaculos produs editat de Forbes România, “Topul Forbes 500″, care va fi disponibil atât în varianta hardcover, cât și prin aplicația specială pentru iPad.

Evenimentul marchează și împlinirea a doi ani de la preluarea licenţei Forbes România de către BP Publishing, astfel Gala Forbes 500 Business Awards va sărbători totodată cea mai importantă revistă de business-lifestyle din România – Forbes Romania.

Gala Forbes 500 Business Awards va avea loc în data de 23 octombrie 2014, la Biavati Events, și va reuni cei mai de seamă antreprenori și CEO din România.

Evenimentul este susținut de BMW Group România, Gulfstream, Garanti Bank.

 

Pentru mai multe detalii : Paula Csatlos | Event Manager | [email protected] | +40744609171


Alte articole