Chiriaș sau proprietar? | ROBOR a trecut de 6% | Apartament plătit de 3 ori | Cristian Sima

Categorie: Actualitate, Afaceri, Bănci, Bursă, Economie, Video

*acest video a fost înregistrat marți, 28 iunie*

ROBOR a ajuns la 6.26%, la 3 luni, deci cine are de plătit rate ar putea să dea băncii până la 10% dobândă, adăugând câștigul băncii. Dacă vă luați o casă care costă 100.000 de euro, în 30 de ani probabil veți ajunge să plătiți de 3 ori mai mult. Orice chirie este mai mică decât plata pe care o faceți către bănci, unde dobânzile se plătesc înainte. Când vi se spune că ați plătit toate dobânzile, din acel moment începeți să achitați creditul. Poporul român este format din 80-905 proprietari de imobile, complet diferit față de Occident. Este, așadar, mai avantajos să stai în chirie sau să îți cumperi casă? În vremurile astea, sigur e mai avantajos să închei ratele, să vinzi și să stai în chirie până se liniștește totul. Simțul de proprietate al românului vine după anii de comunism. În timpul comunismului, nu puteai să deții mai nimic. Majoritatea tinerilor proaspăt căsătoriți vor să își cumpere casă, nu vor să stea cu chirie. După 2008, s-a mai calmat apetitul pentru investițiile imobiliare, dar încă numărul de proprietari este uriaș. Casele închiriate pentru a locui sunt atât de puține, încât achizițiile de rezidențial ca investiție sunt extrem de reduse. Oamenii care nu își vor putea plăti ratele la anul, prin februarie – martie, vor fi în număr foarte mare. Cât timp nu lași un popor cum funcționează economia și capitalismul, lumea nu va învăța din greșeli. Nu putem acoperi greșelile financiare ale unui popor de fiecare dată când le face. Dacă rezolvă statul, atunci plătește datoria publică a țării. Până și cei mai cumpătați vor începe să facă greșeli mari. Trebuie ca fiecare să fie responsabil pentru deciziile sale economice. Doar cei care negociază cu consecințele deciziilor lor au și succes în viață.

▶️▶️▶️▶️▶️Vă puteți abona pe www.celindra.ro și, pe lângă tranzacțiile pe care le puteți urmări real-time, vom putea să și dialogăm.

Mă puteți găsi și aici:
Facebook https://www.facebook.com/cristian.sima.315/
Instagram https://www.instagram.com/cristiansima2021/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cristian-sima-075b394a/
Iar restul de videos pe canalul meu de YouTube unde postez cel puțin săptămânal.
https://www.youtube.com/channel/UCWgk…
Comandă cele două volume "Marea spovedanie a brokerului fugar" – despre momentul WBS, cât și despre alte subiecte economice și social-culturale.
Cărțile pot fi achiziționate de aici
https://www.cristiansima.ro/store/

Urmărește și VIDEO-ul despre imobiliare

#nyse #finance #fed #investment #trading #cryptomarket #macroeconomie #cristiansima #wallstreet #brokerulfugar #inflatie #stagflatie #bitcoin #actiuni #bursa #Investitiibursa


Video – Chiriaș sau proprietar? | ROBOR a trecut de 6% | Apartament plătit de 3 ori | Cristian Sima


Sursa: Cristian Sima Feed your Greed

 


Alte articole