Cel mai dureros ghimpe din coasta unei economii răstignite. Cum poate industria, care face un sfert din economia românească, să îşi revină în 2020-2021? Florin Pogonaru, AOAR: Dependenţa de industriile europene este un dezavantaj pentru România. A venit timpul să discutăm de susţinerea industriilor unde putem avea avantaj competitiv

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Industria românească a scăzut cu 12,4% în martie 2020, a patra cea mai mare cădere din Uniunea Europeană şi cea mai grea lună pentru industrie de când aceasta a intrat pe un trend descendent. Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oame­nilor de Afaceri Români (AOAR), spune că declinul vine mai ales din industria auto, iar faptul că industria românească este dependentă de economiile europene reprezintă un deza­vantaj.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Cel mai dureros ghimpe din coasta unei economii răstignite. Cum poate industria, care face un sfert din economia românească, să îşi revină în 2020-2021? Florin Pogonaru, AOAR: Dependenţa de industriile europene este un dezavantaj pentru România. A venit timpul să discutăm de susţinerea industriilor unde putem avea avantaj competitiv“.

Etichete:

Alte articole