Ce vrea să facă Andrei Pitiş după plecarea de la Fitbit şi unde vrea să investească: Am investit până acum, dar de aici înainte nu aş mai vrea să investesc în startup-uri care lansează întâi în România şi abia apoi pe pieţele internaţionale. Vreau startupuri care să aibă curaj direct, să meargă pe pieţele internaţionale

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Andrei Pitiş, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria locală de IT, şi-a încheiat marţi mandatul de vicepreşedinte la americanii de la Fitbit – unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de ceasuri inteligente şi gadgeturi portabile – şi se va dedica de acum înainte 100% programelor de susţinere a start-up-urilor tech şi investiţiilor personale în tehnologie.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Ce vrea să facă Andrei Pitiş după plecarea de la Fitbit şi unde vrea să investească: Am investit până acum, dar de aici înainte nu aş mai vrea să investesc în startup-uri care lansează întâi în România şi abia apoi pe pieţele internaţionale. Vreau startupuri care să aibă curaj direct, să meargă pe pieţele internaţionale“.

Etichete:

Alte articole