Ce servicii iti ofera o firma de contabilitate online?

Categorie: Pe scurt

Firmele de contabilitate ofera o multitudine de servicii care ii ajuta pe proprietarii de afaceri sa ramana organizati pe plan financiar, sa respecte taxele si impozitele la stat si sa ii ajute sa-si creasca afacerea. Iar firmele de contabilitate nu ar trebui sa fie vazute doar ca un cost suplimentar pentru externalizarea contabilitatii, ci ca pe un partener de afaceri dedicat.

Insa, nu fiecare firma de contabilitate ofera toate tipurile de servicii, iar oamenii de afaceri ar trebui sa realizeze interviuri cu diferite firme pentru a determina care este cea mai potrivita pentru afacerea lor. Daca esti in cautare de o firma de contabilitate Bucuresti si te tenteaza sa angajezi una online, mai jos vom enumera serviciile pe care o firma de acest fel le ofera.

Contabilitate

O firma de contabilitate iti poate asigura, integral, orice serviciu de contabilitate clasica, insa intr-o maniera mai simpla si mai eficienta prin adaugarea unei aplicatii.

Prin intermediul acestei aplicatii online, vei putea comunica direct cu contabilii. Documentele, care trebuie inregistrare, vor fi introduse in aplicatie printr-o simpla poza, Odata trimise pozele, documentele vor ajunge la contabilii firmei, iar acestia le vor procesa in detaliu.

Un aspect interesant este acela ca tu poti accesa situatia contabila oricand si oriunde doresti, de pe orice dispozitiv. In serviciile de contabilitate oferite de o firma de contabilitate digitala se regasesc toate operatiunile clasice: relizarea contabilitatii financiare, intocmirea jurnalului TVA si balanta, depunerea declaratiior de taxe si impozite, bilantul, documentele de salarizare si ITM si registrele contabile obligatorii.

Salarizare

Mai exact, aplicatia iti pune la dispozitie posibilitatea de a administra salariatii. Prin intermediul acesteia poti intocmi contracte de munca, acte aditionale, adeverinte, tine evidenta pontajelor si bonusurilor. Totul intr-o maniera mult mai simpla si mai eficienta.

Cu ajutorul aplicatiei, poti calcula salariile angajatilor. In plus, aplicatiile sunt adapatate constant la schimbarile legislative care survin. Iar ca rezultat este un management al resurselor optimizat si bine pus la punct.

Infiintare firma

O firma de contabilitate online se poate ocupa de procesul de infiintare al unei firme. Trimiti toate datele necesare, iar acestea vor fi analizate si procesate de contabilii agentiei online.

Documentele vor fi incarcate in format digital si astfel vor putea fi consultate de tine oricand. Acest lucru poate fi un avantaj deoarece nu vei mai pierde timp pe drumuri intre institutiile statului si nu vei mai intampina probleme birocratice.

Procesare rapida

Mai exact, documentele si actele tale vor fi procesate mult mai rapid. Datorita platformei digitale care accelereaza si automatizeaza procesarea datelor si analizeaza cu acuratete datele. Tu ai acces mai rapid la informatii si asta duce la o crestere a productivitatii afacerii tale.

Acces online

Dupa cum am mentionat si mai sus, totul se face online. Aplicatia digitala este un instrument de management care iti asigura servicii de contabilitate si salarizare pe care tu le poti accesa oricand.

Totul este mai simplu de monitorizat, avand acces online – 24/7. Nu pierzi nici timp, nici energie si ai posibilitatea sa vezi situatia operationala de pe orice tip de dispozitiv de pe desktop, tableta sau telefon mobil.

Emiterea de facturi

Facturarea se realizeaza mult mai simplu, oriunde si oricand cu un singur click.

Incasare la timp

Asta inseamna ca angajatii si furnizorii vor fi platiti la timp si facturile sunt emise si incasate in timp util. In acest sens, vei primi notificari in cazul in care nu au fost incasate facturi, vei putea accesa rapoarte utile 24/7, vei putea analiza facturile neincasate si ce facturi alcatuiesc soldul clientului.

Rapoarte optime

Activitatea afacerii tale va fi monitorizata si inregistrata in rapoarte periodice, intr-un cuprins de situatii si declaratii. Iar daca alegi o aplicatie firma de contabilitate vei putea avea acces permanent. Documentele inregistrate in aplicatie vor fi clasificate in functie de aplicatie, astfel vei putea sa analizezi situatiile problematice mult mai usor.

Interactiune la timp

Comunicarea dintre tine si contabil va fi mult mai eficienta. Pentru totul este digitalizat, vei putea avea acces instant la toate documentele contabile si vei putea sa comunici eficient cu contabilul.

Acesta este gata sa-ti ofere, oricand, sfaturi utile pentru dezvoltarea afacerii tale avand impreuna la indemana toate datele si statisticile necesare pentru gasirea celor mai bune solutii.

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

 

 


Alte articole