Ce este de cumpărat în aceste zile tulburi la Bursă: brokerii mizează pe companii care dau dividende. Marcel Murgoci, Estinvest: „Cei cu apetit la risc, adică speculatorii, urmăresc acţiunile lichide. Iar aici pot aminti de Banca Transilvania, Fondul Proprietatea, Transgaz, Romgaz, Petrom, în special acţiunile din BET“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Intermediarii de la Bursa românească spun că în această perioadă în care pieţele financiare sunt marcate de incertitudini nu există o reţetă de succes pentru investitori, însă recomandă clienţilor cumpărarea de acţiuni ale companiilor care acordă dividende cu randamente ridicate şi acţiuni lichide, adică cele mai tranzacţionate.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Ce este de cumpărat în aceste zile tulburi la Bursă: brokerii mizează pe companii care dau dividende. Marcel Murgoci, Estinvest: „Cei cu apetit la risc, adică speculatorii, urmăresc acţiunile lichide. Iar aici pot aminti de Banca Transilvania, Fondul Proprietatea, Transgaz, Romgaz, Petrom, în special acţiunile din BET““.

Etichete:

Alte articole