Ce detergenti folosim intr-o cresa

Categorie: Pe scurt

In Romania, exista o nevoie acuta de crese pentru copii. Multe mame aleg sa se intoarca la munca, la putin timp dupa ce nasc si, pentru ca nu au cu cine sa isi lase bebelusii, incearca sa gaseasca alte optiuni unde cei mici sa fie lasati in siguranta si tratati corespunzator. Este foarte greu, pentru o mama, sa isi lase copilul atat de mic, pe maini straine. Dar, pentru ca nu au incotro, multe fac acest compromis. Din pacate, cresele din Romania sunt putine si, cu greu, se poate obtine un loc pentru copil. De aceea, pe piata, au aparut cresele private.

Tocmai pentru ca sunt mama si stiu cat de greu mi-a fost atunci cand a trebuit sa ma intorc la munca, am hotarat, impreuna cu sotul meu, sa punem la bataie toate economiile si sa deschidem o cresa privata. Desi nu dispuneam de foarte multe locuri, am spus ca, pentru cativa parinti, va conta enorm.

Am gasit locatia necesara, intr-o cladire situata in mijlocul cartierului unde locuiam si noi. Este o cladire noua, cu spatii interioare moderne si constructorul ne-a facut anumite modificari conform specificatiilor date de noi. Ne-a realizat grupuri sanitare speciale pentru copii, deoarece aici avea sa functioneze si o gradinita cu program prelungit. Apoi o sala, foarte mare, a fost locul ideal pentru sala de mese. L-am rugat ca anumite camere sa fie compartimentate in asa fel incat sa avem clase moderne pentru cei de gradinitia si altele au fost facut special pentru bebelusi. Am mobilat cu obiecte de calitate, practice si inteligente pentru a facilita modul de operare al educatorilor si ingrijitorilor din cresa.

In plus, am aranjat cu o firma de catering, a unei prietene bune, pentru a ne livra, zilnic, hrana copiilor. Aveam incredere in ea, deoarece o cunosteam de foarte multi ani si stiam ca tot ce ne va da este proaspat. Si pentru ca tot a venit vorba de incredere, intr-o cresa si graidnita, trebuie sa se acorde o atentie deosebita produselor pentru curatenie. De exemplu, eu folosesc detergenti profesionali de la Sanito. Sanito este un magazin online, care opereaza de peste 12 ani in acest domeniu. Foloseam produsele magazinului si pentru casa, asa ca, am hotarat ca daca sunt bune pentru familia mea, sunt bune si pentru bebelusi si copii. Unul din produsele pe care il achizitionez des si pe care il recomand tutror parintilor, dar si celor care au astfel de institutii, este dezinfectantul bactericid Bardival. Acesta vine la bidoane de 5 litri, este foarte concentrat si este ideal pentru firme care se ocupa cu alimentatie publica. Astfel, este cu atat mai recomandat pentru o cresa sau o gradinita unde curatenia trebuie sa fie maxima, tinand cont ca, abia acum, micutii invata sa se spele pa manute si, in plus, bebelusii au nevoie de un grad de igiena sporit. De asemenea, mai folosesc si alte tipuri de detergenti pentru lenjeriile de pat, pentru baie si asa mai departe, toate selectate atent pentru a nu irita pielea celor mici si a nu le provoca reactii alergice.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole