Care este cea mai buna alegere de pret pentru transportul coletelor internationale?

Categorie: Pe scurt

Cand ai o persoana draga care locuieste in strainatate, dorul, de cele mai multe ori, se cuantifica in cadouri.Vrei sa le trimiti si sa primesti cat mai des atentii si surprize de cei aflati departe. Dar, livrarea unor colete international poate fi complicata. Mai ales, in ceea ce priveste pretul pe care trebuie sa il achiti pentru fiecare colet trimis. Chiar daca nu ar trebui pus un pret pe dor, costul este un aspect destul de important care ne influenteaza deciziile.

Atunci cand vrei sa gasesti transport colete internationale ieftine la pret accesibil, un prim pas este sa analizezi preturile afisate de companiile care livreaza colete sau plicuri in tara respectiva. Va interesati pe baza a ce este calculat pretul. Majoritatea preturilor sunt calculate in functie de greutate, de dimensiuni si locatie. Dar exista si anumite firme care ofera preturi standard si variante economice.

Pune in balanta timpul de livrare si costul

In cazul in care optezi pentru o varianta economica trebuie sa iei in considerare ca expeditia poate ajunge mai tarziu la destinatie. Daca plicul sau coletul nu este urgent de trimis, aceasta varianta poate functiona pentru tine. De cele mai multe ori, nici perioada de timp nu difera cu mult fata de cea standard. Deci, daca nu este necesar sa ajunga cat mai repede la destinatie, aceasta este cea mai accesibila varianta.

Solicita o cotatie de pret pentru livrarea produsului tau

Cateva companii de transport ofera suport online pentru solicitarea de preturi. Poti incerca sa gasesti cea mai utila varianta pentru tine analizand de la toate companiile preturile pe care le au in functie de serviciul oferit.

Daca exista aceasta optiune integrata, in site este mult mai usor. Iti creezi un cont si incerci mai multe variante pana ajungi la o solutie accesibila. Asta inseamna sa modifici punctul de expediere, sa te duci direct la sediul firmei sa plasezi comanda, nu sa fie ridicata de la adresa ta si la fel in ceea ce priveste expedierea.

Vezi daca exista oferte promotionale sau reduceri de pret

Daca ai deja in vizor o companie de transport potrivita pentru tine, intereseazate de ofertele pe care le pune la dispozitie clientilor sai. Daca esti eligibil pentru acestea este un plus. Multe companii concureaza pentru potentiali clienti. Cu singuranta, vei gasi oferte de care sa te bucuri. Pentru ca urmeaza sa trimiti mai multe colete in decursul timpului, vezi ce oferte sunt disponibile pentru clientii fideli.

Alegerea optima a unei companii de transport in functie de pret, difera de la persoana la persoana. Daca vrei sa apelezi la cea mai ieftina varianta trebuie sa sacrifici ceva, de cele mai multe ori timpul. Dar exista si posibilitatea de a cauta oferte si discounturi care sa iti micsoreze suma de bani. De exemplu, Eastlines.ro ofera puncte bonus pentru clientii fideli. Asta inseamna ca, la fiecare colet trimis poti strange puncte care se transforma in reduceri aplicate urmatoarelor comenzi. Asta ar putea fi o solutie ideala daca vrei sa trimiti colete in Anglia sau in Romania des si ieftin.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole