Beneficiile aduse de instalarea unor folii de protectie solara la ferestre

Categorie: Pe scurt

Apartamentele care se afla la etajele superioare si se afla pe partea insorita a blocului pe timp de iarna se bucura de multe avantaje insa, atunci cand vine vara a avea un apartament expus in permanenta la lumina soarelui nu te poate bucura chiar atat de mult. Cea mai buna solutie intr-un astfel de caz este sa aplici o folie protectie solara pentru ferestre. Aceasta te va proteja eficient in special la orele pranzului cand soarele bate foarte tare.

Aceste folii protectoare pentru geamuri sunt pretabile atat pentru birou cat si pentru acasa. Aplicarea lor se face foarte simplu in cateva minute iar avantajele sale te vor servi pe termen lung.

Avantajele prezentate de utilizarea foliilor pentru protectie solara

Unul dintre principalele avantaje ale foliilor de protectie pentru geamuri este aceea ca rezista foarte bine la umiditate. Asadar, daca ai nevoie sa pui o folie protectie solara ferestre si la bucatarie atunci nu vei avea probleme cu aderenta la suprafata pentru care se adreseaza din cauza conditiilor.

In general, aceste folii pentru ferestre vin in dimensiuni standard dar daca ai nevoie de o anumita dimensiune atunci este foarte usor de taiat si folosit in functie de cum ai nevoie. Pentru a taia folia la dimensiunea necesara vei avea nevoie de un cutter sau de o foarfeca si o rigla pentru a masura dimensiunea exacta. Este recomandat sa tai cu 2-3 cm mai mult pentru a nu avea surprize neplacute.

In cazul in care nu mai doresti sa tii o folie protectie solara ferestre este foarte simplu sa o indepartezi iar geamul nu va fi afectat de adezivul care tine folia pe geam. Noi te sfatuim sa tragi folia dintr-un colt, atunci cand o indepartezi, iar daca raman urme de adeziv pe fereastra atunci le poti curata cu ajutorul unei solutii pentru geamuri.

Totodata, o folie protectie solara ferestre iti asigura intimitatea de care ai nevoie in timpul zilei. Aplicand o folie pe geamuri aceasta nu va intuneca incaperea dar iti va oferi protectia necesara pentru a putea sa te bucuri de confort termic in interiorul casei sau biroului tau. Are capacitatea sa asigure o protecite de aproximativ 99% impotriva razelor UV si reduce cu pana la 67% caldura generata de radiatia directa.

Foliile de protectie solara benefice chiar si in cladirile de birouri

Intretinerea foliei pentru geamuri se face foarte usor si nu este nevoie de o intretinere speciala. Tehnologia moderna a facut posibil ca aceste folii protectoare sa reziste foarte bine sub actiunea a diverse solutii de curatat, lumina solara si chiar umiditate.

In plus, daca sunt utilizate pentru protectie la birou atunci se va putea constata si o productivitate a muncii mai crescuta. Lumina soarelui nu se va mai reflecta in monitoare, daca se utilizeaza aparate de aer conditionat atunci se va putea obtine temperatura ideala in interior intr-un timp mult mai scurt.

Indiferent cum ai alege sa utilizezi o folie protectie solara ferestre vei putea sa te bucuri de toate aceste avantaje despre care am vorbit.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole