BD WEBINAR cu Andreea Paul

30 iunie 2020

Powered by Restream https://restream.io/

TOPICURI DE DISCUȚII

- Ghidul meseriilor viitorului - cum arată noua harta a competențelor și afacerile viitorului
- Rolul smart lab-urilor și cum am putea asigura accesul gratuit al tuturor copiilor la educație digitală inteligentă. Ce planuri avem?
- Ce a facut Inaco în timpul pandemiei - cum ne-am recreat?
- Așchia nu sare departe de trunchi: Sandra Paul a publicat prima ei carte la 9 ani: “Teha si inventiile ei”. - Ce șanse dam acestor copii în România?

DESPRE INVITAT

Andreea Paul a fondat și este președintele organizației neguvernamentale INACO – Inițiativa pentru Competitivitate care a creat primele 4 SMART LABuri (laboratoare educaționale digitale inteligente) din scolile publice ale României. Este doctor în economie, conferențiar universitar la Facultatea de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice din București. A publicat numeroase articole de specialitate și cărți de economie in țară și în străinătate, inclusiv a trilogiei unice în lume dedicate femeilor contemporane: Forta politica a femeilor (Editura Polirom, 2011), Forta economica a femeilor (Editura Polirom, 2016), Forta civica a femeilor (Editura Polirom, 2018).
Timp de opt ani a fost cercetător la Institutul de Economie Națională al Academiei Române, trei ani consilier la Administrația Prezidențială, trei ani la Parlamentul European, apoi trei ani consilier pe probleme economice a doi premieri în Guvernul României și patru ani deputat în Parlamentul României. În anul 2012 a fost aleasă deputat de Țara Oașului în Parlamentul României și a avut cel mai activ mandat ca deputată până în anul 2016.
Ce vă propune acum? Multă economie și educație. Interactivitate, eleganță în dezbatere și informații utile. Activism civic și universitar.


Video - BD WEBINAR cu Andreea Paul


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro