Aspecte esentiale in cadrul serviciului de rent a car Bucuresti

Categorie: Afaceri

Inchirierea de masini a devenit in ultimii ani un serviciu tot mai solicitat in randul turistilor care viziteaza Romania dar si in randul oamenilor de afaceri care vin aici pentru rezolvarea unor probleme. Cea mai mare pondere a companiilor de acest gen se afla in capitala, serviciul de rent a car Bucuresti fiind unul foarte solicitat, numai aici sunt peste 200 de companii iar ofertele sunt de multe ori extreme de accesibile. Daca nu ai mai colaborat pana acum cu o companie de inchirieri auto cu siguranta va trebuii sa te informezi inainte de a o face, lucrurile nu intotdeauna sunt cum par la prima vedere mai ales daca nu gasesti o firma potrivita cu care sa colaborezi. Cu ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro o sa va prezentam cum decurge procesul de inchiriere a unei masini si care sunt pasii pe care viitorul client trebuie sa ii urmeze, de asemenea o sa va prezentam si lucrurile pe care trebuie sa le evitati pentru a va bucura de servicii de cea mai buna calitate. La prima vedere clientii isi imagineaza ca inchirierea nu presupune decat completarea unui formular online de rezervare, alegerea masinii si atat, ei bine trebuiesc luate in calcul si alte aspect.

Gaseste o companie de incredere

Asa cum spuneam  pe partea de rent a car Bucuresti exista sute de societati specializate , in primul rand trebuie sa fii sigur ca ai ales una de calitate, in acest sens un loc foarte bun de unde poti obtine informatii este mediul online. Ai posibilitatea sa cauti pe forumurile unde sunt deschise subiecte despre companiile de inchirieri masini sis a gasesti recenziile clientilor. In al doilea rand seriozitatea si portofoliul de client al companiei sunt alte lucruri destul de importante, de asemenea si una cu o flota auto cat se poate de diversificata ca sa ai de unde alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Incearca sa gasesti un pret corect si sa nu alegi prima agentie care iti iese in cale si care probabil te va atrage cu oferte foarte ieftine de pret. Alege societatea care se aliniaza cu celalte din punct de vedere tarifar, preturile mici la prima vedere pot ascunde clauze si costuri ascunse de care vei afla abia in momentul in care mergi sa ridici masina. De exemplu daca vei gasi un autoturism de inchiriat cu 10 euro pe zi, afla ca unele companii te vor incarca suplimentar si s-ar putea sa platesti de doua ori mai mult, o sa va explicam cum pot face aceste lucruri. In primul rand daca vei merge de exemplu sa ridici o masina din aeroport, pe langa cei zece euro care ti se solicita la inceput, firmele neserioase iti pot percepe sit axe de aeroport, aceastea sunt fictive, de asemenea iti pot solicita taxa de predare si preluare a masinii, asadar trebuie sa ai mare grija sis a aflii de la inceput daca pretul afisat pe un sitre va fi sic el pe care il vei platii cand vei ajunge la destinatie. De asemenea acestea va mai pot incarca si cu alte taxe cum ar fi anvelopele de iarna daca inchiriati in sezonul rece, de cele mai multe ori acestea sunt obligatorii insa companiile mai putin serioase din domeniu profita de pe urma lipsei de informatie a clientului. De asemenea in pret trebuie sa ai incluse toate asigurarile precum si rovigneta, firmele care doresc sa te pacaleasca iti vor cere sip e acestea bani in plus, asadar cei zece euro care te-au atras la inceput se vor tripla. In alta ordine de idei exista posibilitatea ca firmele respective sa aiba si masini vechi.

Contractul

De cele mai multe ori inchirierea unei masini presupune si semnarea unui contract, in acesta este important sa se regaseasca toate clauzele si conditiile, asadar este important ca inainte de a achita suma de bani sa aloci timp pentru a citii clauzele, de asemenea este bine sa verifici foarte bine masina din punct de vedere esthetic si tehnic in momentul in care mergi sa o inchiriezi. Daca constati ceva avarii la partea exterioara incearca sa le notezi in contract, poti face chiar si cateva fotografii a partilor care sunt avariate. Pe langa suma de bani a zilelor de inchiriere ti se va mai percepe si o garantie care poate fi blocata pe card pana in momentul in care restitui masina, daca aceasta va prezenta avarii exista posibilitatea sa –ti fie imputate, iar garantia nu este deloc mica la unele companii.
In continuare o sa va prezentam care sunt pasii si ce conditii trebuie sa indeplineasca clientii:

In primul rand cel care inchiriaza o masina va trebuii sa aiba varsta de minim 20 de ani, sa aiba un permis de conducere mai vechi de 12 luni de zile. De asemenea in functie de politica fiecarei companii, plata se poate face cu cardul de debit sau in numerar. Noi va sfatuim sa alegeti agentia de rent a car Bucuresti care va da posibilitatea sa platiti cash, in acest fel garantia iti va fi restituita la finalul perioadei, daca platesti cu cardul va dura ceva pana iti va fi deblocata. Daca multe companii sunt prezente in mediul online, ai grija sa te informezi in momentul rezervarii si cu privire la programul de lucru al companiei, precum si la modul si locatia de predare si preluare. In cazul in care optezi pentru colaborarea cu cei de la rent-a-car-otopeni.ro masina iti poate fi livrata atat in aeroportul din Otopeni cat si la locatia ta din capitala sau la hotel.

De asemenea ei iti ofera si alte servicii extreme de avantajoase cum ar fi inchiriatul masinii cu sofer , asistenta rutiera pe toata perioada calatoriei, consultant turistica cu ajutorul partenerilor pe care ii au in domeniu hotelier din tara. Preturile pe care le practica sunt cat se poate de corecte, poti opta pentru o gama cat se poate de diversificata de masini, clase economice sau de lux in functie de preferintele pe care le ai. Tot ce trebuie sa faci pentru a afla informatii suplimentare dar si pentru a viziona flota de masini, preturile si garantia , este sa intrii pe Rent-a-car-otopeni.ro un serviciu de rent a car Bucuresti online.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole