Asigurati-va locuinta cumparata cu eforturi mari

Categorie: Pe scurt

Asigurati-va locuinta cumparata cu eforturi mari!Locuinta reprezinta unul dintre cele mai importante bunuri ale membrilor unei familii, fiindca intre peretii acesteia isi petrec ei clipele de intimitate, se hranesc, se odihnesc si isi asigura igiena zilnica.

Nu exista securitate in lipsa unei locuinte, fie personala, fie inchiriata!

Oriunde s-ar afla casa respectiva: la sat sau la oras, chiar daca este o vila, o casuta, un apartament sau o garsoniera ea trebuie asigurata, fiindca in lumea noastra se intampla multe lucruri si este bine sa fim siguri de despagubiri, in cazul unor calamitati.

Asigurarea bunurilor ajuta oamenii sa isi materializeze precautia si respecta eforturile acestora de a strange lucruri care le sunt necesare.

In locuinta pot izbucni incendii, casa poate fi afectata de ploile puternice, de tunete sau fulgere si rafale de vant. In cazul in care acoperisul este luat si constructia daramata, asigurarea iti da dreptul la o despagubire. Astfel de fenomene distructive nu sunt de dorit, dar ele sunt iminente, de aceea numai asigurarea ne poate ajuta, cand ele se produc. Asigurarile nu se fac retroactiv si in cazul in care inca mai avem de platit rate la creditul pentru locuinta nu putem sa fim atat de nepasatori si sa nu ne facem si asigurare!

Cei interesati de credite imobiliare gasesc articole informative deosebit de valoroase in mediul online, dar este bine sa stie urmatoarele amanunte:

-creditul pentru prima casa se da persoanelor care nu au detinut niciodata vreo locuinta, dar au in depozit o anumita suma

-casa cumparata nu poate fi vanduta timp de 5 ani

-perioada maxima de rambursare a imprumutului este de 30 de ani.

Exista si credit ipotecar, garantat cu locuinta, iar conditiile valorii avansului minim si al veniturilor salariale difera de la o banca la alta.

In cazul in care creditul nu este rambursat, banca are dreptul sa scoata locuinta la vanzare sa isi recupereze banii.

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole