Afaceri mai profitabile cu utilaje constructii de inchiriat

Categorie: Afaceri

Conform celor mai recente date estimative publicate de catre Eurostat, Romania este in continuare una dintre tarile in care domeniul constructiilor inregistreaza date foarte bune. La nivelul datelor din luna octombrie 2019, tara noastra si-a mentinut cel mai mare avans al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana. Totusi, ritmul de crestere s-a temperat pentru a treia luna consecutiv.

Trebuie mentionat faptul ca datele Eurostat tin cont chiar de factorii sezonieri. Chiar si asa, Romania se afla pe un loc fruntas in Europa in ceea ce priveste avansul lucrarilor de constructii. Domeniul privat este cel care tine aceasta crestere, iar perioada pozitiva este usor de remarcat chiar si numai prin numarul mare de proiecte rezidentiale anuntate sau/si lansate in Bucuresti si in marile orase, pe langa cele aflate in derulare. Concret, lucrarile de constructii au avansat in Romania cu 24,6% in luna octombrie 2019 fata de aceeasi perioada a anului trecut. In septembrie, cresterea fusese de 30,8%, in august de 37,3%, iar in iulie de 39%.

Afacerile din domeniul constructiilor trec asadar prin momente foarte bune, insa de cele mai multe ori problemele tin de lipsa de personal calificat, precum si de intarzieri determinate de lipsa de echipamente suficiente. Daca in privinta resurselor umane trebuie gasite solutii specifice, in ceea ce priveste partea de echipamente, cea mai simpla rezolvare este inchirierea de utilaje de constructii. Varianta este chiar foarte eficienta, pentru ca se plateste exact cand este nevoie, pentru ceea ce este nevoie.

Inchirieri utilaje constructii se pot realiza de la firme specializate. Este important ca toate utilajele sa fie profesionale, de calitate ridicata, in stare foarte buna de functionare, cu uzura cat mai redusa. Utilajele pot fi solicitate pe santier si, in functie de situatie, pot fi platite in varianta completa – cu tot cu operator si combustibil.

De ce este eficienta inchirierea de utilaje de constructii? Se evita costurile mari cu investitiile in flota proprie, costuri asociate cu risc mare atunci cand sunt probleme de cash flow sau cand pur si simplu apar momente de pauza, cand nu exista suficient de multe lucrari solicitate de clienti pe piata. Este mai simplu pentru planul de afaceri sa inchiriezi decat sa platesti leasing pentru utilaje.

Informatii despre tipuri utilaje de constructii de inchiriat, cu preturile aferente, se pot consulta pe www.gama-admin.ro. Cei de la Gama Admin Construct ofera utilaje de inchiriat chiar si din categoria servicii deszapezire. Compania este de altfel una specializata, avand si echipa proprie pentru lucrari de constructii intr-o gama foarte diversificata.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole