Adio deseuri nedorite!

Categorie: Pe scurt

De cand ne-am mutat la casa am intampinat o problema pe care, pana acum, nu o mai intalnisem. Desi locuiam intr-o zona de la periferie, cu acces la toate utilitatile precum apa curenta, canalizare si gaze, se pare ca lipsea ceva.

Un serviciu de salubritate care sa ofere europubele pentru depozitarea deseurilor. Timp de 6 luni de zile am fost nevoiti sa tinem sacii de gunoi in curte iar la sfarsitul fiecarei saptamani eram nevoiti sa ii ducem singuri la groapa de gunoi a orasului.

Dar, cautand pe internet solutii, am descoperit site-ul Sanito.ro, un magazin dedicat comercializarii de produse de intretinere si igiena precum detergenti, dezinfectanti, si multe alte produse de curatenie.

Printre toate acestea, magazinul Sanito.ro detine si o gama foarte mare de containere si europubele.

Initial, am dorit sa achizitionez un container dar acestea erau prea mari pentru nevoile noastre. Am decis sa cumpar o europubela de 240 L.

Aceasta europubela acopera toate nevoile noastre, avand o capacitate de depozitare de 240L. In plus, europubela este si foarte usor de manevrat. Dimensiunile sale cuprind o inaltime de 1050 mm, latimea 707 mm iar lungimea de 580 mm.

Firma producatoare a acestei europubele este Mevatec, un nume recunoscut pentru produsele lor de calitate din acest domeniu.

Calitatea acestei europubele este superioara, deoarece materialul folosit este un plastic tratat pentru a rezista la impacturi puternice si temperaturi extreme.

Sunt foarte multumit de acest produs pe care l-am cumparat de pe Sanito. Magazinul este cu adevarat profesionist, cu 12 ani de experienta in domeniul produselor pentru curatenie.

De asemenea, la scurt timp dupa aceasta achizitie am descoperit si gama lor foarte mare de detergenti. Am preferat sa achizitonez de pe site-ul lor, deoarece produsele sunt mai ieftine iar calitatea mai mare.

Transportul este mereu gratuit pentru comezile ce depasesc suma de 175 RON iar acestea vor ajunge mereu in cel mai scurt timp.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu