#zftrebuiesarepornimbusinessul. În aşteptarea repornirii industriei HoReCa, angajaţii din sector s-au reprofilat cel puţin temporar. „Foarte mulţi colegi s-au reorientat, s-au dus la Fan Courier, Bringo, Glovo, Food Panda, tot ce înseamnă livrări“

Angajaţii din industria HoReCa, una dintre cele mai afectate de actuala pandemie de Covid-19, cu peste 113.000 de salariaţi aflaţi în somaj tehnic, aşteaptă ca restaurantele, cafenelele şi barurile să se redeschidă pentru a-şi relua activităţile, însă până atunci se îndreaptă spre alte domenii pentru a-şi suplimenta veniturile.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "#zftrebuiesarepornimbusinessul. În aşteptarea repornirii industriei HoReCa, angajaţii din sector s-au reprofilat cel puţin temporar. „Foarte mulţi colegi s-au reorientat, s-au dus la Fan Courier, Bringo, Glovo, Food Panda, tot ce înseamnă livrări“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro