ZF/Scandia Food Cum creştem industria alimentară românească. Aproape un sfert dintre români nu îşi permit o masă cu proteine o dată la două zile, dar risipim peste 2 mil. tone de mâncare anual. „Totul începe cu înţelegerea termenului de valabilitate“

29 septembrie 2023

Risipa alimentară, o problemă tot mai vizibilă în contextul în care pune o presiune considerabilă pe securitatea alimentară la nivel mondial, îşi face loc şi în agenda companiilor şi instituţiilor din România, mai ales în condiţiile în care supraproducţia se termină de cele mai multe ori cu distrugerea alimentelor.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF/Scandia Food Cum creştem industria alimentară românească. Aproape un sfert dintre români nu îşi permit o masă cu proteine o dată la două zile, dar risipim peste 2 mil. tone de mâncare anual. „Totul începe cu înţelegerea termenului de valabilitate“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro