ZF Live. Mircea Cirţ, fondatorul ATP Group: Estimăm că anul acesta vom avea de produs peste 100 de autobuze electrice. În câteva luni vom începe construcţia pentru a doua fabrică, o unitate de 13.000 mp, care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor

24 februarie 2024

Mircea Cirţ, fonda­to­rul gru­pului ATP, format din mai multe companii care se ocupă de produc­ţie şi asam­blare de cami­oa­ne, import şi distribu­ţie de piese pentru ca­mioane, dealership şi re­pre­zen­tan­ţă auto, mente­nan­ţă pen­tru autovehicule, spune că anul acesta va începe con­strucţia celei de-a doua unităţi de producţie, care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Live. Mircea Cirţ, fondatorul ATP Group: Estimăm că anul acesta vom avea de produs peste 100 de autobuze electrice. În câteva luni vom începe construcţia pentru a doua fabrică, o unitate de 13.000 mp, care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro