ZF Live. Luca Niculescu, secretar de stat în MAE, coordonatorul proiectului de aderare a României la OCDE: România poate adera la OCDE la sfârşitul anului 2026 - începutul anului 2027. Intrarea în OCDE va însemna intrarea într-un club select, va aduce un plus de prestigiu României şi economiei sale.

5 decembrie 2023

Aderarea României la Organi­zaţia de Cooperare şi Dezvol­tare Economică (OCDE), cu sediul la Paris, ar putea avea loc la sfârşitul anului 2026 sau la începutul anul 2027, având în vedere că România este acum în stadiul în care a primit invitaţia formală de a adera la OCDE, urmează să vadă ce criterii îndeplineşte, ce recomandări i se fac şi cum se aduc la îndeplinire, spune Luca Nicu­lescu, secretar de stat în MAE, coordonatorul proiectului de aderare a României la OCDE.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Live. Luca Niculescu, secretar de stat în MAE, coordonatorul proiectului de aderare a României la OCDE: România poate adera la OCDE la sfârşitul anului 2026 - începutul anului 2027. Intrarea în OCDE va însemna intrarea într-un club select, va aduce un plus de prestigiu României şi economiei sale.".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro