ZF Live. Liviu Deceanu, economist, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca: Bugetul a fost construit într-un mod mult prea optimist, iar deficitul estimat de 4,4% din PIB va fi depăşit. Dacă economia creşte, atunci de ce sunt sute de mii de angajaţi în stradă care cer măriri de salarii, măriri care nu se dau?

Liviu Deceanu, economist, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, este de părere că bugetul de stat a fost construit în mod nerealist, iar ţinta de deficit bugetar, care este de 4,4% din PIB, nu va putea fi atinsă, în condiţiile în care, la patru luni din an, deficitul bugetar este aproape de 2% din PIB.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Live. Liviu Deceanu, economist, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca: Bugetul a fost construit într-un mod mult prea optimist, iar deficitul estimat de 4,4% din PIB va fi depăşit. Dacă economia creşte, atunci de ce sunt sute de mii de angajaţi în stradă care cer măriri de salarii, măriri care nu se dau?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro