ZF Live. Ionuţ Negoiţă, dezvoltator imobiliar: Se mai poate construi mult pe bazele fostelor fabrici. Au asigurată şi infrastructură rutieră şi de transport. România are un deficit de peste 1 milion de locuinţe din punct de vedere cantitativ, iar din punct de vedere calitativ, deficitul este mult mai mare

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Ionuţ Negoiţă, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidenţiale din Capitală şi fostul acţionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, spune că există o nevoie de locuinţe, în special în Bucureşti şi că în următorii 15-20 de ani va exista o cerere substanţială în domeniul imobiliar, însă factori precum creşterea preţului mate­rialelor, suspendarea PUZ-ului pe sectoare sau normele privind eficienţa energetică a clădirilor vor duce la o creştere a preţurilor.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “ZF Live. Ionuţ Negoiţă, dezvoltator imobiliar: Se mai poate construi mult pe bazele fostelor fabrici. Au asigurată şi infrastructură rutieră şi de transport. România are un deficit de peste 1 milion de locuinţe din punct de vedere cantitativ, iar din punct de vedere calitativ, deficitul este mult mai mare“.

Etichete:

Alte articole