ZF Live. Giulio Da Sacco, fondatorul restaurantului Grano din Bucureşti: Am atins pragul de 1 mil. euro cifră de afaceri la 6 ani de la deschidere. Acum avem puţin sub acest prag, dar peste 100 de clienţi ne trec pragul zilnic

18 iulie 2019

Pe lângă restaurantul din cartierul Floreasca, antreprenorul italian mai deţine o agenţie de turism specializată pe aducerea străinilor în România şi o casă în Transilvania pe care vrea să o introducă în circuitul turistic.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Live. Giulio Da Sacco, fondatorul restaurantului Grano din Bucureşti: Am atins pragul de 1 mil. euro cifră de afaceri la 6 ani de la deschidere. Acum avem puţin sub acest prag, dar peste 100 de clienţi ne trec pragul zilnic".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro