ZF LIVE. Adrian Ariciu, CEO al Metro Cash&Carry România: Un magazin LaDoiPaşi are vânzări medii anuale de peste 2 mil. lei. Avem un francizat din Braşov care operează zece magazine. Comerciantul german Metro Cash&Carry România a încheiat anul trecut, marcat de pandemia de COVID-19, cu afaceri de 6,1 mld. lei, cu 5% mai mari decât în 2019

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Adrian Ariciu, CEO-ul grupului de comerţ Metro Cash&Carry România, spune că în 2021 consumul a rămas pe trend ascendent, iar conform estimărilor sale nu va exista o schimbare de direcţie în următoarele luni. Totuşi, actuala presiune pe costuri ar putea duce la o creştere a preţurilor produselor alimentare.

Acest articol publicat in categoria „Revista Presei” poate fi citit integral in „Ziarul Financiar„.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – „ZF LIVE. Adrian Ariciu, CEO al Metro Cash&Carry România: Un magazin LaDoiPaşi are vânzări medii anuale de peste 2 mil. lei. Avem un francizat din Braşov care operează zece magazine. Comerciantul german Metro Cash&Carry România a încheiat anul trecut, marcat de pandemia de COVID-19, cu afaceri de 6,1 mld. lei, cu 5% mai mari decât în 2019„.

Etichete:

Alte articole