ZF indexul milionarilor la Bursa de Valori Bucureşti: cine sunt cei mai mari 100 de deţinători de acţiuni, cu portofolii de 14 mld. lei. Pe primul loc, Ştefan Vuza de la Chimcomplex cu 2,7 mld. lei, urmat de Zoltan Teszari de la Digi cu 2,2 mld. lei, Victor Căpitanu şi Liviu Diaconescu de la One, fiecare cu câte 832 mil. lei. Daniel Dines, pe locul 19

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Pe fondul unei exuberanţe la Bursa de Valori Bucureşti pe care nimeni nu o aştepta, cu câteva listări antreprenoriale pe săptămână, Ziarul Financiar începe de astăzi „ZF Indexul milionarilor la Bursă“, un proiect care va fi actualizat periodic şi care îi va aduce în prim-plan pe cei mai mari 100 de antreprenori şi investitori de la bursa românească.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “ZF indexul milionarilor la Bursa de Valori Bucureşti: cine sunt cei mai mari 100 de deţinători de acţiuni, cu portofolii de 14 mld. lei. Pe primul loc, Ştefan Vuza de la Chimcomplex cu 2,7 mld. lei, urmat de Zoltan Teszari de la Digi cu 2,2 mld. lei, Victor Căpitanu şi Liviu Diaconescu de la One, fiecare cu câte 832 mil. lei. Daniel Dines, pe locul 19“.

Etichete:

Alte articole