ZF Ecosistemul Marketplace. Bogdan Ene, marketing manager în cadrul Lila Rossa: „Vizăm o creştere de 20% a cifrei de afaceri, deschiderea a încă trei magazine fizice şi vrem să ne extindem şi pe platforma marketplace a eMAG din Ungaria“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Compania românească Lila Rossa, ce produce şi comercializează produse pentru manichiură, pedi­chiură, produse de coafură şi frizerie, cosmetică, aparatură şi mobilier pentru saloane de înfrumuseţare, cu afaceri de peste 5,2 milioane de euro în 2020, pariază în continuare pe extinderea în mediul offline, dar şi în cel online, şi vrea să ajungă până la finalul anului în curs la o reţea de şapte magazine fizice, dar şi să extindă prezenţa în mediul online prin lansarea pe platforma marketplace a eMAG din Ungaria.

Acest articol publicat in categoria „Revista Presei” poate fi citit integral in „Ziarul Financiar„.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – „ZF Ecosistemul Marketplace. Bogdan Ene, marketing manager în cadrul Lila Rossa: „Vizăm o creştere de 20% a cifrei de afaceri, deschiderea a încă trei magazine fizice şi vrem să ne extindem şi pe platforma marketplace a eMAG din Ungaria“„.

Etichete:

Alte articole