ZF Cei mai mari jucători din economie 2024. Cum accelerăm creşterea economică prin colaborarea dintre multinaţionale şi antreprenorii români? „Dezvoltarea noastră ca un business internaţional a fost un pas firesc pentru a rămâne în portofoliul marilor clienţi. Era o condiţie la licitaţii şi ca să nu fim refuzaţi am pornit extinderea regională“

14 iunie 2024

Un parteneriat de tip win-win între multinaţionale şi antre­prenorii români aduce bene­ficii de ambele părţi. Antre­prenorii români sunt facto­rul de agilitate, de contact cu piaţa şi cu toate schimbările legislative. Trebuie să vedem ce putem face pentru antreprenorii români şi cum pot fi susţinute businessurile locale pentru a ajunge companii regionale, au fost câteva din concluziile speakerilor prezenţi ieri la conferinţa ZF „Cei mai mari jucători din economie“. Evenimentul a fost organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Nusco Imobiliara, Vodafone, BAT România, Ge­ne­trix, Carmistin, HILS Development, Do­me­niile Sâmbureşti, Hidroelectrica, Grou­pama, Aqua Carpatica şi NOERR.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Cei mai mari jucători din economie 2024. Cum accelerăm creşterea economică prin colaborarea dintre multinaţionale şi antreprenorii români? „Dezvoltarea noastră ca un business internaţional a fost un pas firesc pentru a rămâne în portofoliul marilor clienţi. Era o condiţie la licitaţii şi ca să nu fim refuzaţi am pornit extinderea regională“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro