ZF 25 de ani. George Copos, proprietarul ANA Hotels, cel mai mare business din turism: „Atunci când cei mai mulţi oameni îşi ţineau banii deoparte, eu am riscat şi am luat bani de la bancă pentru a-i investi atât în active cât şi în oameni, căci ei sunt cei care maximizează valoarea activelor deţinute. Şi acum fac la fel“

21 noiembrie 2023

Omul de afaceri George Copos, care controlează în prezent cel mai mare business din turism, com­pania ANA Hotels, cu şase hoteluri, a intrat în afaceri în urmă cu mai bine de trei decenii, când a deschis o cofetărie în Capitală şi a dezvoltat ulterior afaceri şi în industrie, transport, imobiliare şi pe piaţa hotelieră.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF 25 de ani. George Copos, proprietarul ANA Hotels, cel mai mare business din turism: „Atunci când cei mai mulţi oameni îşi ţineau banii deoparte, eu am riscat şi am luat bani de la bancă pentru a-i investi atât în active cât şi în oameni, căci ei sunt cei care maximizează valoarea activelor deţinute. Şi acum fac la fel“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro