ZF 15 minute cu un antreprenor. Adi Hădean, chef şi proprietarul restaurantului Meatic: Această perioadă pentru noi este despre supravieţuire, nu ştim cum vor evolua lucrurile

29 iulie 2020

Adi Hădean, chef şi proprietarul restaurantului Meatic din Capitală, spune că această perioadă este despre a supravieţui. Mai exact, localul din Bucureşti pe care el îl deţine nu are terasă, ceea ce înseamnă că businessul rămâne închis din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF 15 minute cu un antreprenor. Adi Hădean, chef şi proprietarul restaurantului Meatic: Această perioadă pentru noi este despre supravieţuire, nu ştim cum vor evolua lucrurile".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro