Zece licee din România devin huburi de imprimare 3D. Irinuca Văduva, general manager ECDL România: Este un proiect esenţial pentru profesorii care trebuie să aducă tehnologia în clase şi pentru antreprenorii care caută noi competenţe digitale la candidaţi

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Mai multe licee din România devin huburi de imprimare 3D pentru al patrulea an, în cadrul campaniei „3DUTECH. Modelează viitorul. Printează-l 3D!”, derulată de ECDL România, Dedeman, AOAR (Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România), în acord cu Ministerul Educaţiei. Elevii şi profesorii participă astfel la cursuri de imprimare 3D în cadrul liceelor, ediţia din acest an urmând să se defăşoare în perioada ianuarie-iunie 2022.

Acest articol publicat in categoria „Revista Presei” poate fi citit integral in „Ziarul Financiar„.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – „Zece licee din România devin huburi de imprimare 3D. Irinuca Văduva, general manager ECDL România: Este un proiect esenţial pentru profesorii care trebuie să aducă tehnologia în clase şi pentru antreprenorii care caută noi competenţe digitale la candidaţi„.

Etichete:

Alte articole