YouTube reinventeaza televiziunea

Categorie: IT & C

Televiziunea traditionala va avea un competitor serios. Platforma de continut video a celor de la Google, Youtube planuieste pasul catre piata televiziunii prin lansarea unui serviciu de distributie de canale TV. În prima faza, pachetul va fi disponibil in SUA si va cuprinde aproximativ 40 de canale.

Conform anuntului oficial al companiei, abonamentul pentru acest serviciu va fi 35 $ pe luna si vizeaza clientii care cauta o alternativa la televiziunea traditionala sau sunt deja deconectati de la provideri. Printre programele care vor fi disponibile pe YouTube TV sunt NBC, ABC, CBS, FOX, MSNBC, USA, ESPN, FX sau Fox News. Avantajele pe care le propune acest nou serviciu constau intr-o flexibilitate crescuta fata de televiziunea traditionala. Astfel, programele canalelor TV vor putea fi urmarite de pe dispozitive multiple, iar utilizatorii vor putea sa inregistreze nelimitat continutul care-i intereseaza. Acest continut va fi pastrat pana la 9 luni.

Serviciul se adreseaza tinerilor care apreciaza un continut TV de calitate, dar s-au saturat de mediul traditional de distributie a acestui continut.


Alte articole

Adauga comentariu