YouTube interzis la americani!

Pentagonul le interzice soldatilor aflati in misiuni in strainatate, incepand de luni, sa mai utilizeze site-uri pe care sunt postate inregistrari video, inclusiv YouTube, pe motiv ca reprezinta un pericol pentru securitate, relateaza Daily Telegraph. Departamentul american al Apararii considera ca inregistrarile si mesajele postate de militari pe YouTube, MySpace si alte 11 site-uri constituie o "provocare semnificativa pentru securitatea operatiunilor" si o problema pentru reteaua de computere a armatei.

Criticii acestei politici au declarat ca este menita sa ii impiedice pe soldati sa prezinte sau sa primeasca vesti proaste, postate de insurgentii irakieni pe Internet.

Armata americana le-a interzis dintotdeauna membrilor sai sa faca schimb de informatii care ar putea periclita misiunile sau siguranta lor, insa noua politica impiedica personalul militar sa faca schimb de fotografii, mesaje si inregistrari cu familiile si prietenii.

Militarii pot accesa site-urile de pe calculatoarele personale, insa computerele si retelele Pentagonului sunt singurele disponibile pentru soldatii din Irak si Afganistan.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro