YouTube a introdus optiunea de blurare a obiectelor in miscare

Categorie: IT & C

YouTube a extins optiunea de blurare a fetei care a fost introdusa pentru prima data in 2012, permitand acum utilizatorilor sa estompeze obiectele care se afla in miscare.

Dupa ce ai incarcat un clip pe canalul de YouTube, poti accesa noua optiune. Poti desena un chenar neclar pentru a masca ceva ce nu vrei sa apara in clip-ul tau, iar apoi YouTube detecteaza directia in care se misca obiectul respectiv, regland nivelul de incetosare a acestuia.

Amanda Conway, care ocupa functia de Privacy Lead in cadrul companiei YouTube a declarat ” Am construit aceasta caracteristica tinand cont de anonimitatea vizuala. Am vrut sa iti oferim o modalitate usoara de a incetosa lucruri precum oameni, informatii de contact sau date financiare fara sa fii nevoit sa elimini si apoi sa reincarci continutul.”

Instrumentul „Custom Blurring” permite utilizatorilor YouTube sa respecte intimitatea unor persoane (de exemplu blurarea numarului de inmatriculare al masinii), fara sa utilizeze un program special de editare a clipurilor video.

Sursa Articol: Mashable / Foto: Slash Gear

Etichete: ,

Alte articole