Webstock prezinta primul concurs pe Instagram din Romania

14 septembrie 2012

In perioada 13 septembrie – 18 septembrie 2012, Vodafone Romania si Evensys organizeaza un concurs de fotografie pe Instagram, cu ocazia evenimentului Webstock 2012. Tema acestei inedite competitii este #Impreuna. Initiativa se adreseaza posesorilor de smartphones care folosesc aplicatia de photo sharing Instagram.

Concursul “#Impreuna” isi propune sa prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi dau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni.

Pentru a intra in concurs, cei interesati trebuie sa realizeze o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o posteze apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Apoi, link-ul catre poza trebuie trimis pe e-mail, la [email protected], alaturi de datele de contact ale concurentului (nume si numar de telefon).

In competitie pot fi inscrise maximum 3 fotografii realizate de aceeasi persoana. Un juriu format din cunoscuti bloggeri utilizatori de Instagram va alege 20 de fotografii, care vor face parte din “Colectia Impreuna”. Cele 20 de imagini vor fi imprimate pe tricourile care vor fi oferite participantilor la Webstock 2012. Totodata, vor fi tiparite intr-un ghid de blogging, ce va fi distribuit la acelasi eveniment si, nu in ultimul rand, fotografiile vor beneficia de o expozitie in cadrul Vodafone Experience Store (din AFI Palace Cotroceni, Bucuresti).

Prin tragere la sorti, una din cele 20 de fotografii va primi un “premiu surpriza”, acordat de Vodafone Romania. Premiul va fi cu siguranta pe placul celor pasionati de fotografie. Pentru mai multe informatii despre concurs accesati pagina dedicata: http://www.webstock.ro/instagram/

Webstock promite sa vina si cu alte noutati si surpize in acest an.

Conferintele gazduite de eveniment vor reuni nume importante ale mediului online romanesc si vor aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei. Webstock va avea loc pe 28 septembrie, iar cei ce doresc sa participe pot inca solicita o invitatie gratuita pe site-ul: http://www.webstock.ro/solicita-invitatie/
Evenimentul va gazdui de asemenea Gala Webstock Awards, ceremonie ce va premia cele mai importante proiecte romanesti de social media dezvoltate in ultimul an si se va incheia cu o petrecere dedicata tuturor participantilor.

Webstock 2012 este oferit de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Doncafe, Staropramen, Bitdefender si HP.
Evenimentul va fi transmis si anul acesta live pe Internet. Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro