Vrei să afli cum arată cristalele semiprețioase autentice? Craft Mystic îți poate arăta!

13 aprilie 2023

Ești un om spiritual și vrei să găsești o metodă prin care să te dezvolți din acest punct de vedere? Cu niște cristale de la Craft Mystic poți atinge acest obiectiv. Firma oferă cristalele și pietrele semiprețioase într-un mod unic: seturi de magie, bijuterii, diverse figurine, ornamente, piramide orgonice și multe altele!
Toate acestea pot fi folosite într-o varietate de moduri: meditat, terapie, sesiuni de magie și așa mai departe. Dacă vrei să afli cum arată niște pietre sau cristale naturale semiprețioase, haide pe site-ul celor de la Craft Mystic. Ei îți vor oferi șansă să observi cum arată calitatea și seriozitatea în acest domeniu al spiritualității și al magiei.

Cum să alegi un cristal sau o piatră care să își facă efectul?

Nu toate cristalele sau pietrele sunt autentice, prin urmare nu toate vor oferi beneficiile pe care le promit. Dacă vrei să ai parte de calitate, ai grijă să apelezi doar la firme care sunt serioase. Una dintre ele este Craft Mystic. Ei oferă pietre și cristale semiprețioase care fac exact ceea ce promit. Adică vindecă, alungă energiile negative, sporesc spiritualitatea și tot așa.
Ca să alegi un cristal care să se potrivească cu personalitatea ta și cu nevoile pe care le ai, trebuie să le cunoști proprietățile mai întâi. Astfel că, o căutare pe internet te-ar putea salva în acest sens. Unele cristale și pietre aduc pace interioară, pe când altele îți limpezesc mintea. Unele te fac să te concentrezi mai bine, pe când altele sporesc sentimentul de dragoste.
De aceea, este important să alegi ceva ce știi că ai nevoie și care te-ar ajuta. Mai este totuși un mod prin care să îți alegi produsul preferat de la Craft Mystic. Pentru această metodă nu trebuie să îți cunoști decât zodia. Cu siguranță există mai multe astfel de produse asociate cu zodia ta. Mai jos găsești și o listă care te-ar putea ajuta să te decizi:

 • Berbec: ametist; acvamarin, aventurin, jasp roșu etc.
 • Taur: agat, carneol, citrin, obsidian etc.
 • Gemeni: calcit, citrin, agată etc.
 • Rac: agat alb, ametist, ochi de tigru, rubin etc.
 • Leu: agat de foc, chihlimbar, turcoaz, safir etc.
 • Fecioară: cuarț, jad, onix, opal etc.
 • Balanță: acvamarin, piatra soarelui, turmalina etc.
 • Scorpion: jad, ochi de pisică, topaz etc.
 • Săgetător: carneol, granat, jasp roșu etc.
 • Capricorn: agat, acvamarin, ametist etc.
 • Vărsător: safir, cuarț roz, onix, ochi de tigru etc.
 • Pești: curaț albastru, safir, turmalina, piatra soarelui etc.

Activarea cristalelor este mai simplă decât ți-ai închipuit

Pentru ca acest cristale și pietre să își facă efectul, trebuie mai întâi activate. Cum face acest lucru? Prin câteva ritualuri care le va curăța de energiile negative și care vor permite să le încarci cu energie pozitivă. În acest sens, poți să folosești ceea ce găsești în natură pentru a activa cristalele și pietrele semiprețioase. Este important să alegi unul dintre aceste procese sau, de ce nu, poate mai multe

 1. pune cristalul la lumina lunii sau la lumina soarelui, fie în fața casei, fie la geam; lumina naturală este extrem de benefică
 2. îngroapă cristalele și pietrele în pământ, nu foarte adânc; acestea se vor încărca cu energia naturală a pământului
 3. trece-le prin apă de mare sau pune-le sub un jet de apă pentru a le curăța; poți să le lași și într-un borcan cu apă sărată

Combinația perfectă pentru sesiunile tale de spiritualitate

După activare, lumânările și bețișoarele parfumate sunt cea mai tare combinație pentru pacea ta interioară. Cristalele își fac foarte bine efectul în acest trio. Lumânările pot fi folosite pentru a crea o atmosferă propice pentru astfel de ritualuri. Bețișoarele parfumate te vor face să te destinzi, să meditezi într-un spațiu confortabil.
Craft Mystic oferă și lumânări, dar și bețișoare parfumate. La ei găsești tot ce îți trebuie pentru a beneficia de sesiuni utile de meditație, terapie, magie și așa mai departe. Nu uita totuși că este important să fii constant în tot ceea ce faci.

Craft Mystic îți oferă doar calitate, autenticitate și multă distracție

Este important ca atunci când folosești cristalele și pietrele semiprețioase să te simți bine și să te distrezi. Astfel că, dacă vrei să apelezi la produsele lor, poți accesa site-ul craftmystic.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Vrei să afli cum arată cristalele semiprețioase autentice? Craft Mystic îți poate arăta!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro