Vopsirea sprancenelor

Categorie: Comunicate de presa

Ca o femeie de 57 de ani, am noroc că părul meu nu este prea gri. Cu toate acestea, sprâncenele mele sunt o chestiune diferită – sunt de aproximativ 50% gri și mă fac să mă simt batrana.

Am căutat pe internet pentru cea mai bună modalitate de a acoperi sprâncenele gri folosind vopsea de sprancene. În ultimii zece ani am încercat toate următoarele tehnici:

  1. Jumulire: Pensarea firelor gri poate funcționa dacă aveți o sprâncena stufoasa. Încercați asta atunci când începeți să vedeți fire de păr gri.
  2. Folosind un creion pentru sprâncene sau unul pentru umbrirea ochilor: Puteți acoperi griul cu un creion. De asemenea, puteți scoate toate firele de păr și sprâncenele pentru a arăta cât de dramatic doriți (acest lucru este mai puțin popular acum decât în ​​anii ’50, dar de ce să nu începeți o tendință?)
  3. Utilizarea produselor cosmetice:mai multe produse cosmetice pot acoperi peste gri. Eu țin in geanta mai mult de unu în funcție de cât de dramatic vreau sprâncenele mele să fie acea zi.
  4. Folosirea colorantului temporal:tehnica preferată pentru o lungă perioadă de timp a fost utilizarea unui produs temporar de colorare la rădăcină. Am descoperit că funcționează excelent pe sprâncene și acoperă toată ziua dacă nu mergi la înot. Îmi place și pensula de pe vopsea, deoarece îmi ajută sprâncenele să se alinieze mai bine.
  5. Mori la hairstylist:Dacă vă vopsiți părul, puteți cere stilistului dvs. să vă vopseasca și sprâncenele.
  6. Ați ucis sprâncenele:În ciuda faptului că toate produsele de vopsire pe care le cumparati  sa le folositi acasă vă spun că “nu se utilizează pe sprâncene”, puteți face acest lucru singur. Totuși, trebuie să aveți grijă să nu ia contact cu ochii. De asemenea, există uneori o problemă în moartea pielii sau în obținerea unei culori greșite. O sugestie obisnuita este sa folositi vaselina in jurul ochiului si apoi sa treci cateva nuante mai usoare decat parul.

Când am văzut pentru prima dată părul gri, l-am scos afară.

Problema?

De multe ori am smuls și cele care nu-si pierdusera culoarea. A fost frustrant și a devenit nepractic când am înaintat mai mult și pur și simplu nu mai erau multe fire de păr negru!

Cu toate acestea, dacă aveți doar câteva fire albe, acest lucru este ușor. Iată sfaturile mele:

  1. Utilizați pensete bune: această tehnică a funcționat mai bine când am găsit pensetă foarte ascuțită care m-au ajutat să apuc doar părul pe care doream să-l scot.
  2. Alegeți firele cele mai alb:Chiar dacă nu mai scot firele gri, consider că inca ajută la eliminarea firelor albe care sunt foarte proeminente și se evidențiază. Sau poate că mă face să mă simt mai bine!

 


Alte articole