Volkswagen Golf a fost desemnata masina anului

17 noiembrie 2014

Revista „Motor Trend” a acordat premiul „Masina anului” tuturor celor 4 versiuni disponibile ale autovehiculului: Golf GTI, Golf TDI, e-Golf si Golf 1.8T. Aceasta generatie de masini compacte din prezent, a saptea la numar, este mai usoara si mai eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil.

„Consider ca VW Golf este o masina de lux mica, deloc costisitoare, usor de condus”, a declarat editorul-sef al „Motor Trend”, Ed Loh. Potentialul ingineriei tehnice a Volkswagen este vizibil la gama larga de motoare si optiuni de transmisie disponibile la autovehiculele Golf. Compania a anuntat in plus introducerea pe piata a doua noi modele (Golf R si Golf SportWagen), incepand cu anul viitor.

„Motor Trend” a apreciat de asemenea noul Golf pentru designul interior si exterior, cu stil si elegant, si gama variata de echipamente si accesorii disponibile chiar si pentru masinile cu cel mai mic pret. 18.000 $ este pretul de pornire pentru un model VW Golf.

Pentru acordarea premiului, revista de profil a analizat 23 de alte modele apartinand si altor companii, in functie de sase criterii: design, inginerie, eficienta, siguranta, valoare si performantele obtinute. Toate masinile au fost testate independent (nu prin comparatie cu modelele concurente), iar numarul finalistelor s-a redus la 10. Dintre acestea, castigatoarea s-a ales prin vot secret acordat de membrii echipei „Motor Trend”.

Celelalte 10 finaliste au fost: Audi A3, BMW seria 2, Ford Mustang, Honda Fit, Hyundai Genesis, Kia Sedona, Lexus RC, Maserati Ghibli si Mercedes-Benz Clasa C.

Sursa: CNN Money

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro