Volkswagen Amarok in Romania

Categorie: Pe scurt

Înainte de lansarea oficială în România, MIDOCAR primul importator Volkswagen de pe piaţa din România, prezintă în avanpremiera modelul Volkswagen Amarok, în cadrul ediţiei de toamnă a târgului Super Pescar 2010. Pentru publicul din România, aceasta este prima ocazie în care va putea admira vedeta anului 2010 a mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Târgul se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie 2010, în cadrul Complexului Romaero Băneasa. În fiecare zi de program a târgului, la standul MIDOCAR va fi expus primul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, modelul Amarok , dar şi noul model Volkswagen Touareg.

Târgul Super Pescar este un eveniment dedicat pasionaţilor de pescuit şi de vânătoare, dar şi de alte activităţi desfăşurate în aer liber. Modelele prezentate la standul MIDOCAR, Volkswagen Amarok şi Volkswagen Touareg, sunt construite pentru a face faţa cu succes experienţelor off-road.

Vizitatorii sunt aşteptaţi de joi până sâmbătă, între orele 10.00-18.00, şi duminică, în intervalul orar 10.00-16.00. Consilierii MIDOCAR vor fi prezenţi pe toată durata târgului pentru a vă putea oferi mai multe informaţii despre cele două modelele expuse.


Alte articole

Adauga comentariu