Viitorul tau digital te asteapta la Multisoft!

12 aprilie 2023

Multisoft, inca din anul 1991 s-a axat pe oferirea de solutii informatice integrate, scopul nostru este acela de a ajuta la dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, de a creste productivitatea, profitul si de a fi numarul 1 pe aceasta piata a solutiilor informatice. Ne recomanda responsabilitatea cu care lucram fiecare proiect in parte, seriozitatea si promtitudinea cu care raspundem fiecarui client si tuturor nevoilor si neclaritatilor cu care acestia se intalnesc pe parcursul utilizarii programelor de gestiune hoteliera si nu numai. Oferim solutii software care acopera toata afacerea dumneavoastra, iar echipa tehnica este disponibila pentru suport oricand este nevoie.

Solutiile Multisoft sunt 100% personalizabile! Deoarece activitatea fiecarei companii difera, la fel si domeniul de activitate, Multisoft se adapteaza oricarei cerinte si softurile pentru rezervari hotel sau pensiune se pot customiza in functie de cerinte, nevoi si dorinte. In funtie de activitatea pe care o aveti in companie, puteti opta pentru anumite module sau pentru o solutie completa Solon. Solon H este o aplicatie software de gestionare hoteliera, inovatoare, construita cu cele mai noi tehnologii din domeniu, inzestrata cu o interfata care te va cuceri de la prima utilizare. Beneficiile utilizarii Solon H sunt numeroase, de la actualizarea automata a legislatiei in vigoare, la emiterea de rapoarte cu posibilitate de trasmitere pe email, la emitere de documente care turisti cu transmitere automata pe email.

Exista, de asemenea si cateva cerinte software si hardware, pe care trebuie sa le indepliniti pentru a implementa aceasta solutie necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functie importante din cadrul unui hotel.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie cu explicatii concrete, de la echipa tehnica Multisoft.

Daca doriti sa fiti eficienti, alegeti solutii IT de calitate, care sa satisfaca nevoile afacerii dumneavoastra! Apelati la noi si noi va oferim solutia, garantat!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Viitorul tau digital te asteapta la Multisoft!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro