Video reportaj ZF. Cu ce idei de business au venit echipele înscrise la hackathonul Innovation Labs 2023? Interviuri cu echipele Triliada, Ophset, EasyWork, SilverCare, Politiq Data, Keep dar şi cu organizatorii conferinţei. Cum se vede acest hackathon la un deceniu de la Venture Connect? Cum a ajuns o tânără din Austria să se înscrie la hackathonul din Bucureşti?

19 martie 2023

Urmăriţi în clipul ataşat un reportaj video din prima zi a hackathonului Innovation Labs, în care a avut loc prima etapă de selecţie a echipelor care vor fi înscrise în programul din acest an. La start s-au înscris peste 80 de echipe, din care au fost alese în prima fază 45, urmând ca duminică să fie selectate 25.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Video reportaj ZF. Cu ce idei de business au venit echipele înscrise la hackathonul Innovation Labs 2023? Interviuri cu echipele Triliada, Ophset, EasyWork, SilverCare, Politiq Data, Keep dar şi cu organizatorii conferinţei. Cum se vede acest hackathon la un deceniu de la Venture Connect? Cum a ajuns o tânără din Austria să se înscrie la hackathonul din Bucureşti?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro