Viata fara masina

Categorie: Comunicate de presa

Unele persoane detin propria masina inca de cand iau permisul de conducere. Din acel moment, masina este principalul mijloc de transport, indiferent daca e vorba de deplasarile prin oras sau in afara acestuia. La o prima vedere se pare ca acest lucru aduce numai beneficii detinatorilor de autovehicule, insa la o analiza amanuntita, se pare ca cei care decid sa-si vanda masina beneficiaza de mult mai multe experiente pozitive.

Cei care detin o masina, urca in ea, se deplaseaza unde au nevoie, fara prea mult contact vizual si fizic cu cei din jur. Este destul de convenabil, insa afecteaza relatiile interpersonale. O persoana fara masina merge foarte mult pe jos. Mergand pe jos, posibilitatea de a interactiona cu altii este mult mare. Interactiunea presupune construirea si mentinerea relatiilor de calitate. Fara masina, totul depinde de efortul personal depus, insa si satisfactiile sunt pe masura. Fara masina este necesara mai multa planificare prealabila, insa si aceasta are rolul ei.

O masina este o respundere si, ca atare, necesita reserse financiare pentru a o intretine corespunzator: alimentare, service auto, spalatorie, asigurare, ITP si multe alte chletuieli mai mult sau mai putin costisitoare. Un alt lucru pe care-l invatati atunci cand nu aveti masina este acela ca banii pe care i-ati investi in intretinerea masinii pot fi investiti in alte domenii ale vietii.

Viata fara masina presupune mai multa miscare. Multi oameni care nu au masina sunt constransi dar si stimulati sa faca mai multa miscare. Lipsa masinii duce la dorinta de a achizitiona o bicicleta, role sau skateboard. Folosind aceste dispozitive, corpul este mult mai antrenat, fapt care il determina sa fie mai sanatos si tonifiat.

O viata fara masina ofera o noua perspectiva asupra timpului si asupra gestionarii acestuia, asupra relatiilor si activitatilor ce pot fi facute. A nu avea masina nu inseamna a nu folosi deloc un autoturism, ci la a limita utilizarea acestuia doar in situatiile in care este neaparat necesar acest lucru. In asemenea situatii, inchirierea de masini este o solutie extrem de utila.

Rent a car in Craiova, cele mai bune preturi | craiovarentacar.ro

rent a car in Craiova

We Love Cars ofera masini de inchiriat in Craiova tuturor persoanelor care au renuntat la a detine propria masina, dar si celorlalti care vor sa experimenteze cum e sa conduci un autoturism diferit de ceea ce detin deja. Accesand https://craiovarentacar.ro puteti solicita servicii de rent a car in Craiova! Preturile sunt corecte, iar beneficiile sunt maxime!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Viata fara masina


Alte articole

Adauga comentariu