Veres István s-a născut şi a crescut în bucătărie, pentru că părinţii lui au, la rândul lor, o experienţă de aproape 45 de ani pe tărâm gastronomic. A crescut cu paşi mici, dar siguri, iar acum este executive chef la restaurantul Babel din Budapesta. Cum a început totul?

Veres István nu s-a gândit nicio secundă din viaţa lui că ar putea fi altceva decât bucătar şef. S-a născut şi a crescut în bucătărie, pentru că părinţii lui au, la rândul lor, o experienţă de aproape 45 de ani pe tărâm gastronomic. A urcat cu paşi mici, dar siguri, în ierarhia gusturilor care mai de care mai apetisante, iar acum este executive chef la restaurantul Babel din Budapesta. Cum a început însă totul?

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Veres István s-a născut şi a crescut în bucătărie, pentru că părinţii lui au, la rândul lor, o experienţă de aproape 45 de ani pe tărâm gastronomic. A crescut cu paşi mici, dar siguri, iar acum este executive chef la restaurantul Babel din Budapesta. Cum a început totul?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro