Unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi români de raliuri şi antreprenori din sectorul auto a pariat pe un magazin şi pe un bistro de brânzeturi: "Este un domeniu pe care l-am aprofundat de unul singur mai întâi doar ca plăcere personală"

4 noiembrie 2019

Mesange Fromagerie, aşa cum se numeşte magazinul cu componentă de bistro (sau invers, bistroul cu componentă de retail), şi-a deschis porţile acum doi ani şi oferă peste 90-100 de tipuri de brânzeturi.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi români de raliuri şi antreprenori din sectorul auto a pariat pe un magazin şi pe un bistro de brânzeturi: "Este un domeniu pe care l-am aprofundat de unul singur mai întâi doar ca plăcere personală"".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro