Unde sunt bani publici mulţi, este şi corupţie: ASSMB, instituţia aflată în subordinea Primăriei Capitalei, al cărei director general adjunct a ajuns în vizorul DNA, are în administrare 19 spitale, cu un buget total de 2,7 miliarde de lei anul acesta

19 septembrie 2023

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), instituţia aflată în subordinea Primăriei Capitalei, al cărui director general adjunct a ajuns în vizorul DNA pentru fapte de corupţie, are în administrare 19 spitale, cu un buget total de 2,7 miliarde de lei anul acesta, potrivit datelor publice. Instituţia are „în grijă“ unităţi precum spitalul Colentina, cu 863 de paturi şi un buget de 436 mil. lei anul trecut, sau spitalul de psihiatrie „Alexandru Obregia“, cu 1.160 de paturi şi buget de 275 de milioane de lei.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Unde sunt bani publici mulţi, este şi corupţie: ASSMB, instituţia aflată în subordinea Primăriei Capitalei, al cărei director general adjunct a ajuns în vizorul DNA, are în administrare 19 spitale, cu un buget total de 2,7 miliarde de lei anul acesta".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro