Un startup din Silicon Valley strange 120 milioane $ pentru producerea celui mai natural suc

Categorie: Afaceri

In ultimul an si jumatate, un start-up numit Juicero a adunat o multime de bani. Investitorii includ Kleiner Perkins care i-a sustinut inca de la inceput, Campbell’s Soup. Google Ventures, Thrive Capital, si Vast Ventures. Potrivit zvonurilor, Juicero produce cel mai proaspat suc din lume, cu o inventie asemanatoare cu cea a cafelei Keurig. Acesta va concura cu masina de suc LivBlends. Fructele, culese cu mana inainte de a fi stoarse, sunt introduse intr-un saculet. Este ca si sucul proaspat stors, doar ca si mai bun, spun cei care l-au incercat.

Se pare ca CEO-ul companiei Campbell, a incercat sucul si a taiat imediat un cec in valoare de 10 milioane de dolari pentru sponsorizare.

Ideea mareata este aceea ca Juicero va schimba modul in care fructele si legumele sunt livrate. Fructele pe care le cumparam din magazine nu sunt cu adevarat proaspete. Ele sunt culese inainte cu una sau doua saptamani de a fi primite de magazine si chiar de a gusta din ele. Juicero intentioneaza sa stranga atat de multe fonduri pentru creearea propriilor ferme agricole, fapt care sugereaza ca societatea intentioneaza sa creasca si sa furnizeze produse proaspete in intreaga lume.

Compania a atras atentia unor nume importante din domeniul tehnologic, inclusiv Bill Gates, care nu este investitor dar cunoaste produsul Juicero.

Sursa: Business Insider


Alte articole