Un proiect Microsoft Office vizează echilibrul dintre viață profesională și viață personală

Categorie: IT & C

Microsoft a dezvoltat software dedicat companiilor care contribuie la îmbunătățirea echilibrului dintre viața profesională și cea personală a angajaților.

Conform Bloomberg, Microsoft MyAjalitics este un set de funcții parte a pachetului Office activ în cloud. Aceste funcții permit angajaților să obțină date relevante despre comportamentul pe care îl au la serviciu în raport cu tehnologia. De exemplu, angajații vor avea date clare despre timpul pe care îl petrec folosind e-mailul sau cât timp petrec în ședințe. De asemenea, MyAnalitics știe când un angajat lucrează în afara orelor de program. În același timp, contorizează și zilele de odihnă, weekendurile și concediile.

Pe lângă funcțiile de monitorizare, utilizatorul își poate stabili diferite obiective în direcția îmbunătățirii echilibrului dintre cele două mari părți ale vieții sale.

Funcțiile MyAnalytics urmează să se dezvolte în funcție de nevoile utilizatorilor. Un update va viza introducerea unei funcții care va permite utilizatorilor să-și configureze și să-și monitorizeze timpul în care se concentrează neîntrerupt pe munca la un anumit proiect. Pe durate perioadelor de concentrare va avertiza colegii de serviciu să nu deranjeze.


Alte articole