Un nou trend. Cum au ajuns conservele premium de peşte să fie apreciate la justa lor valoare şi în România: Deschideţi mai multe şi faceţi un seacuterie board. În privinţa pairingului, nu dai greş niciodată cu un vin alb

16 aprilie 2024

Pentru mulţi, conserva este asociată mai degrabă cu o perioadă de lipsuri decât cu una de răsfăţ, cu mâncatul pe genunchi, cu şantiere de muncitori, nu cu tradiţii de bon-viveuri. Dar uneori, frumuseţea lucrurilor stă exact în schimbare.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Un nou trend. Cum au ajuns conservele premium de peşte să fie apreciate la justa lor valoare şi în România: Deschideţi mai multe şi faceţi un seacuterie board. În privinţa pairingului, nu dai greş niciodată cu un vin alb".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro