Un nou targ la Romexpo- DENTA

28 februarie 2007

De astazi, pana pe 3 Martie, se desfasoara expozitia internationala pentru echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice de pentru medicina dentara si produse pentru igiena orala, DENTA a ajuns la a XVII-a editie. Pana in prezent, s-au inscris 120 de firme din Belgia, Elvetia, Italia, Republica Moldova, Ungaria si Romania, ce vor ocupa o suprafata de peste 10.000 mp. DENTA a reunit la editia din primavara 2006 peste 8.000 de vizitatori specialisti – medici dentisti si tehnicieni dentari, 139 firme expozante din 10 tari, pe o suprafata de peste 10.000 mp. in urma sondajului de opinie efectuat in randul expozantilor la DENTA 2006, editia de primavara, a reiesit ca obiectivele expozantilor au fost atinse in urmatoarele procente: 91% au obtinut noi comenzi de vanzari, 85% au lansat noi produse, 84% au obtinut noi informatii asupra pietei, 84% au avut noi contacte de afaceri.

Manifestarea traditionala, avand doua editii anuale, de primavara – editia a XVII-a si de toamna – editia a XVIII-a, s-a impus in decursul anilor ca loc ideal de intalnire a importatorilor, producatorilor si utilizatorilor de produse si tehnologii, a specialistilor si cadrelor didactice universitare, avand acelasi numitor comun: medicina dentara.

La editia din acest an, ASIST ROM va lansa pe piata un nou model de unit stomatologic - STYLE, cu un design redefinit intr-un nou registru estetic, cu mod de comanda touch screen. DENT-A-AMERICA 2000 va promova unit-uri dentare, fabricate in SUA, consumabile de unica folosinta pentru chirurgie, jucarii pentru pacienti copii. INTERDENTAL 2000 Oradea va lansa trei modele de varf de unit-uri dentare QUETIN/AIREL, fabricate in Franta. YTS DENTAL va lansa sistemele de implanturi dentare bioactive acoperite cu Tricalciu Fosfat din Israel, tratamentul revolutionar Pericare, produs in Israel, un gel nou cu aplicare locala in tratamentul bolii de parodontoza severa, Bactident si Bactident +, servetele dezinfectante, care nu sunt pe baza de alcool, aldehide, clor, fenol si halogeni, cu eficacitate dovedita impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor, inclusiv MRSA, TB, HIV si Gripa Aviara.

Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, ROMEXPO va gazdui o serie de manifestari stiintifice: simpozioane, demonstratii practice, cursuri de educatie medicala continua. in paralel cu DENTA, se va desfasura si Congresul International de Medicina Dentara, organizat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania si FDI World Dental Federation, in salile Titulescu, Madgearu, Brancusi si in Centrul de Presa al Complexului expozitional ROMEXPO cu tema: “Stomatologia romaneasca la momentul integrarii”.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro